Deco Farmer Studio

Deco Farmer Studio

幸運工業大廈 觀塘鴻圖道55號

Mw
用心做、有交帶、有相有量

Mrs wong 評論・15 Jun 2019 提交・May 2019 項目完工・設計師 Heiman Chan

我地選擇Heiman,阿忠團隊,因為佢哋待人友善,細心聆聽我地嘅諗法,能適時提供初圖作討論。 之後喺整個工程期間,佢哋亦一直保持有交帶、有相量的態度。當我哋想改變某些設計,Heiman會給予意我見,也會尊重我哋嘅選擇 。 Heiman喺增加儲物空間,襯色襯物料方面有不少知識和經驗,可有效幫到手。 總括嚟講,工程完成得順利、滿意!

project-upload
專業程度
工藝
設計
項目管理
隱藏
關於 Deco Farmer Studio
本公司從設計到項目管理裝修服務都會提供專業意見。 主要服務範圍包括:住宅、辨公室、店舖、項目管理及傢俱和廚櫃設計等。 歡迎電話預約或電郵查詢
閱讀更多
顯示全部 23 設計項目 ›

評價

4.7
根據其他業主的評價
專業程度5 / 5
工藝4.3 / 5
項目管理4.8 / 5
設計4.7 / 5

評論 (9)

Lam Ki Cheng
很好的裝修團隊~

Lam Ki Cheng 評論・2 Oct 2020 提交・Jan 2020 項目完工・設計師 Heiman, John, 忠

好幸運第一次全屋大裝修就搵到deco farmer studio,由設計到裝修工程完結,都跟得好貼,亦俾左好多中肯嘅意見。而且一站式嘅服務,幫我地搵埋需要嘅材質同合適電器等,為我們節省了不少時間。另外,設計為我們度身訂造,家中每個人嘅需要都滿足到,解決咗我哋多年來嘅煩惱。同埋設計簡約大方,將我地屋企嘅優點發揮到最大。非常感謝同推介!🥰

閱讀更多
Eric Yuen
推薦俾大家

Eric Yuen 評論・28 Sep 2020 提交・Sep 2020 項目完工・設計師 Heiman/賢仔

已經住咗十數天,不斷有朋友嚷著睇示範單位🤣 感謝Deco Farmer 帶給我們貼心服務, 由傾設計、報價、買傢俬廚具,他們的專業團隊都不厭其煩提供資訊⋯連跟進裝修師傅進度Deco Farmer都幫我哋處理埋,令我們可以舒舒服服等收貨😀 值得一讚係還原度極高👍真實收貨同3D 圖差唔多(只係輕微色差,基本上唔係好覺),呢個我諗好多收樓人都好緊張. 服務都係一個考慮點,我哋好懶上去裝修緊嘅新居,Deco Farmer 會比預算完工日期,等我地有預算幾時開始買大型家電、買床、幾時可以收樓⋯⋯仲會定期update 進度(認真,我哋無乜跟進,Deco Farmer 主動 update 我哋😅) 由於個示範單位實在太正,我哋好多朋友已經問我哋要Deco Farmer 團隊contact☺️ **特別鳴謝Heiman、阿忠、賢仔,你哋真係好貼心**

閱讀更多
Wong Maggie
Deco Farmer Studio 團隊有責任心,有熱誠

Wong Maggie 評論・16 Jul 2020 提交・Jun 2020 項目完工・設計師 Heiman Chan

多謝Deco Farmer Studio 幫我地設計及裝修新居,他們很有交帶,有問題聯絡他們時也很快回覆,整個裝修過程中幫我地解決左好多麻煩得問題

閱讀更多
裝修完成了嗎? 撰寫評論
設計項目

Frequently Asked Questions

What are Deco Farmer Studio's reviews like?

Based on 9個 評價 left for Deco Farmer Studio, the firm achieved an average rating of 4.69. Read homeowners’ reviews of Deco Farmer Studio.

Where is Deco Farmer Studio's showroom?

Deco Farmer Studio has 1 showroom in 香港, mainly in Kowloon. See all of Deco Farmer Studio's showroom addresses.

提交查詢
單位種類
公屋/居屋
 
物業狀況
新樓
 
面積 (sq. ft.)
預算 (HKD)
收樓