Deco Farmer Studio

Deco Farmer Studio

幸運工業大廈 觀塘鴻圖道55號

S
整個團隊做事細心而且超負責任

Sally 評論・4 Feb 2020 提交・Dec 2019 項目完工・設計師 Heiman Chan

喺唔同嘅媒體無意之中見到Deco Farmer 嘅設計同埋裝修工程介紹,好喜歡設計師嘅風格,所以就搵咗佢哋傾。 其實亦都搵咗另外兩間嘅設計裝修公司做初步嘅設計同同埋報價,而另外嘅兩間都係有熟朋友介紹。但係我發覺同designer Heiman傾嘅時候佢似乎最清楚我想要啲乜嘢同埋比較細心。 屋企人初時亦覺得團隊比較後年青,表示唔知佢哋嘅經驗是否足夠。在跟Heiman同埋另外兩位阿忠同John仔接觸的時候,我衷心感覺到佢哋對裝修工程嘅熱誠同埋真心希望做好件事。所以雖然擔心冇朋友用過或者介紹,但係都決定一試。 最後出到嚟嘅結果,證明我嘅選擇沒有錯,係跟進工程進行緊嘅時候,整個團隊都非常盡力,設計師Heiman建議選擇嘅材料,傢俬和一些小物件時,都感覺到出盡心思。 最重要嘅係,之前有幾次嘅裝修經驗,全部都係延遲,完工之後要跟進的東西都是沒頭沒尾。非常出乎意料之外,今次的工程完全係按時間表嘅預算,而且工程完了之後的一些執漏嘅地方,他們都非常盡心盡力幫忙。所以都要喺度同佢哋講聲thank you thank you!🙏🏻 如果大家想搵一間負責任同埋有熱誠的設計裝修團隊,就試吓呢間啦!

project-upload
project-upload
project-upload
project-upload
專業程度
工藝
設計
項目管理
隱藏
關於 Deco Farmer Studio
本公司從設計到項目管理裝修服務都會提供專業意見。 主要服務範圍包括:住宅、辨公室、店舖、項目管理及傢俱和廚櫃設計等。 歡迎電話預約或電郵查詢
閱讀更多
顯示全部 23 設計項目 ›

評價

4.7
根據其他業主的評價
專業程度5 / 5
工藝4.3 / 5
項目管理4.8 / 5
設計4.7 / 5

評論 (9)

Lam Ki Cheng
很好的裝修團隊~

Lam Ki Cheng 評論・2 Oct 2020 提交・Jan 2020 項目完工・設計師 Heiman, John, 忠

好幸運第一次全屋大裝修就搵到deco farmer studio,由設計到裝修工程完結,都跟得好貼,亦俾左好多中肯嘅意見。而且一站式嘅服務,幫我地搵埋需要嘅材質同合適電器等,為我們節省了不少時間。另外,設計為我們度身訂造,家中每個人嘅需要都滿足到,解決咗我哋多年來嘅煩惱。同埋設計簡約大方,將我地屋企嘅優點發揮到最大。非常感謝同推介!🥰

閱讀更多
Eric Yuen
推薦俾大家

Eric Yuen 評論・28 Sep 2020 提交・Sep 2020 項目完工・設計師 Heiman/賢仔

已經住咗十數天,不斷有朋友嚷著睇示範單位🤣 感謝Deco Farmer 帶給我們貼心服務, 由傾設計、報價、買傢俬廚具,他們的專業團隊都不厭其煩提供資訊⋯連跟進裝修師傅進度Deco Farmer都幫我哋處理埋,令我們可以舒舒服服等收貨😀 值得一讚係還原度極高👍真實收貨同3D 圖差唔多(只係輕微色差,基本上唔係好覺),呢個我諗好多收樓人都好緊張. 服務都係一個考慮點,我哋好懶上去裝修緊嘅新居,Deco Farmer 會比預算完工日期,等我地有預算幾時開始買大型家電、買床、幾時可以收樓⋯⋯仲會定期update 進度(認真,我哋無乜跟進,Deco Farmer 主動 update 我哋😅) 由於個示範單位實在太正,我哋好多朋友已經問我哋要Deco Farmer 團隊contact☺️ **特別鳴謝Heiman、阿忠、賢仔,你哋真係好貼心**

閱讀更多
Wong Maggie
Deco Farmer Studio 團隊有責任心,有熱誠

Wong Maggie 評論・16 Jul 2020 提交・Jun 2020 項目完工・設計師 Heiman Chan

多謝Deco Farmer Studio 幫我地設計及裝修新居,他們很有交帶,有問題聯絡他們時也很快回覆,整個裝修過程中幫我地解決左好多麻煩得問題

閱讀更多
裝修完成了嗎? 撰寫評論
設計項目

Frequently Asked Questions

What are Deco Farmer Studio's reviews like?

Based on 9個 評價 left for Deco Farmer Studio, the firm achieved an average rating of 4.69. Read homeowners’ reviews of Deco Farmer Studio.

Where is Deco Farmer Studio's showroom?

Deco Farmer Studio has 1 showroom in 香港, mainly in Kowloon. See all of Deco Farmer Studio's showroom addresses.

提交查詢
單位種類
公屋/居屋
 
物業狀況
新樓
 
面積 (sq. ft.)
預算 (HKD)
收樓